18/04/09 Genoa - Lazio 18/04/09 Juventus - Internazionale 19/04/09 Catania - Sampdoria 19/04/09 Atalanta - Reggina 19/04/09 Udinese - Fiorentina 19/04/09 Roma - Lecce 19/04/09 Cagliari - Napoli 19/04/09 Palermo - Bologna 19/04/09 Siena - Chievo 19/04/09 Milan - Torino

Архив блога

суббота, 11 апреля 2009 г.

Comeback Palermo verrast Internazionale

Na een solide voorsprong gaf Internazionale zaterdag de winst op Palermo uit handen. De gasten uit Sicilië speelden een sterke tweede helft en kwamen daardoor terug op 2-2.
Inter leek in de rust op een simpele zege af te stevenen. Door een kopbal van Mario Balotelli en een strafschop van Zlatan Ibrahimovic stond de koploper op een soevereine 2-0 voorsprong.
Palermo kwam echter herboren uit de catacomben. Na enkele halve kansen bracht Edison Cavani de Rosanero terug in de wedstrijd. De Uruguyaan kreeg teveel ruimte in de zestien en schoot uiterst koel raak achter invaldoelman Francesco Toldo.
Vijf minuten na de aansluitingstreffer liet Inter zich opnieuw verrassen. Fabrizio Miccoli mocht vanaf rechts voorzetten en Davide Succi stond op de juiste plek om de 2-2 binnen te schieten.
Door de puntendeling kan Juventus de Serie A weer enigszins spannend maken. Als de Turijners zaterdagavond van Genoa winnen slinkt het verschil met Inter naar zeven punten